• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Om Unique Tours

Unique Tours har været på markedet siden 1994, og har arrangeret spændende og utraditionelle rejser, som ikke kan købes tilsvarende andre steder.

Vi tilbyder rejsearrangementer inden for:
Opera, kunst, kultur, arkitektur, Kongres, incentive, efteruddannelse
og sport.
Vor kundeportefølje består af virksomheder, organisationer, foreninger og private personer, som ønsker rejseoplevelser, hvor der er lagt vægt på det særligt udvalgte og afprøvede indhold - noget ud over det sædvanlige.

At vi har kunnet tilbyde så mange varierede og spændende rejseoplevelser har vi gentagne gange bevist. Står De over for, at skulle tilrettelægge et større eller mindre arrangement, der ud over at skulle byde på unikke oplevelser, også skal bære præg af kvalitet, så ring uforpligtende til Unique Tours for at høre, hvordan vi kan hjælpe Dem med, at gøre Deres arrangement til en uforglemmelig begivenhed,.

Eller skulle De som privat person have fået lyst til at stifte nærmere bekendtskab med vore kulturrejser, er De også meget velkommen til at ringe for at høre, hvad vi har i støbeskeen for den kommende periode eller komme forbi på vort kontor i den gamle klædefabrik.

Venlig hilsen
Unique Tours

Heidi Holm

Direktør

Se referencer her. (Ring og bed om password til denne side)

 

 

 

 

Nyheder

Teglgårdstræde 9  .  1452 København K.  .  Denmark  .  tel +45 3990 2040  . fax +45 3990 2080  .  info@uniquetours.dk