• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Opera/Musik

En af Unique Tours nicher er opera- og musikarrangementer rundt om i verden.

Vi har specialiseret os i, at "åbne" døre til de operahuse, hvor det næsten er umuligt at komme indenfor. La Scala, San Carlo operaen i Napoli, The Met i New York, Statsoper i Wien, Teatro Real i Madrid, Liceu i Barcelona, Opernhaus i Zürich, Bastille operaen Paris etc.

Nytår i Wien er et af vore helt unique arrangementer.

Hvilken musikelsker ønsker ikke at opleve Musikverein i Nytåret med Wiener Philharmonikerne, og måske tilmed afslutte aftenen med bal på Hofburg?

Mere end 300.000 mennesker fra hele verden forsøger år efter år, at komme indenfor i Musikverein, de fleste må gå forgæves. Derfor er vi ekstra stolte, når vi kan sende en gruppe forventningsfulde gæster på Nytårsrejse til Wien.

Unique Tours forsøger altid at være på forkant med begivenhederne rundt om i verden. Og det kan vi gøre i kraft af, at vi igennem mange år har opbygget gode samarbejdsrelationer med musik og kultur redaktørerne for landets førende aviser.

Vort samarbejde giver bl.a mange gode tips og idéer omkring forestående større begivenheder. Eksempelvis da Teatro Real og Liceu skulle genåbne efter flere års renovering, havde vi sikret os billetter, så vi kunne glæde et større antal af vore kunder.

Da Unique Tours ikke producerer katalog men udelukkende arbejder med ad hoc opgaver, er De altid velkommen til at kontakte os, for at høre om kommende opera-/musikoplevelser i udlandet.

Hvis De har en eller flere idéer/ønsker hører vi også gerne fra Dem

 

 

Nyheder

Teglgårdstræde 9  .  1452 København K.  .  Denmark  .  tel +45 3990 2040  . fax +45 3990 2080  .  info@uniquetours.dk